SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimo IF FK
Fotboll
Herrlag
Välkommen till Gimo IF FK herr!

... på denna sida hittar du det mesta som har med vår verksamhet att göra. Info för dig som tillhör gänget som spelare eller ledare - eller för dig som följer oss av andra goda anledningar!
Vi spelar under kommande säsong i div 6 Östra med vårt representationslag och i div 8 Östra med vårt reservlag. 


Här hittar du nyheter som täcker upp allt ifrån "inför-match-texter" och efterföljande matchreferat till presentationer av såväl nya som gamla spelare - allt för att möjliggöra att följa oss på webben och för att skapa intresse för att följa oss på plats hemma på "Gårn" under säsongen!

 

Är du intresserad av att bli en del av vårt härliga gäng så ta kontakt med våra ledare så får vi berätta mer om förutsättningarna för detta!

 

Tillsammans mot nya mål! 

Talangfull och allsidig lirare redo för säsongen!
2021-05-12 07:46

Från en av våra mer rutinerade mittfältare så går vi vidare till en av truppens 05:or – med samma efternamn och lite liknande egenskaper som nyligen presenterade Hampus.

En vänsterfotad spelare med bra flås, bra spelförståelse och god grundteknik och som utifrån nämnda egenskaper gärna huserar centralt på mittfältet. En spännande framtidsspelare som nosar på A-elvan redan i år om han fortsätter hänga i med träningen!

 

Välkommen upp i seniortruppen på heltid…

En skicklig tvåvägsspelare som siktar på revansch!
2021-04-27 12:00

Näst ut att presenteras är en av lagets centralfigurer de senaste säsongerna. Viktig för truppen med mycket bra karaktär både på och utanför planen. En lirare med starka lungor, bra spelförståelse, trygg teknik och en fin vänsterfot - egenskaper som betyder mycket för såväl lagets offensiv som defensiv!

 

Ny säsong och nya tag för en av lagets ledare på planen…

Dags att arbeta! Utdelning av trädgårdsprodukter!
2021-04-15 15:22

Lördag den 24/4 behöver laget hjälpa till med att dela ut trädgårdsprodukter till dem som har beställt. Vi behöver bidra med några starka krafter och vi utgår från det gäng som inte behövt sälja lotter till stödlotteriet och/eller inte kunnat delta/inte blivit uppsatta på biltvätt.

 

Samling 09.00 vid Lilldammen vid Sandvik (Lilldammsvägen 1)!

 

Gäller följande spelare:

Omar Abu Jeda

Teame Yohannes

Lucas Andersson

Alvin Hagstedt

Kevin Sporron

Mohammed Nour

Olivier Ndayambaje

Nader Hossein

Keven Habte

Alwin Lager

 

Om ni ej kan så måste ni själva byta med någon av följande reserver:

Josef Samba

Sayid Mohamed

 

 

För frågor kring uppdraget, arbetsuppgifter, tider etc

kontaktperson Mårten Karlsson 0173-844 84

 

 

 

 

 

Verksamheten pausas!
2021-04-14 12:52

Länstyrelsen i Uppsala län och alla länets kommuner har idag gått ut med en uppmaning till ” personlig lockdown ”. Detta pga stor smittspridning i länet. Det är viktigt att vi alla nu följer de riktlinjer och rekommendationer som föreligger.

 

Därför bestämmer styrelsen i Gimo FK att här och nu pausa all träning för alla lag i föreningen i minst en vecka. Styrelsen tar nytt beslut tisdag i vecka 16.

 

1-2 veckor utan träning klarar vi av. Vi måste hjälpas åt för att minska smittspridningen och att lätta på trycket för sjukvården.

 

Tillsammans mot gemensamma mål. På och utanför planen! 

Återkomst till fotbollen för liraren som gillar att "hålla låda"!
2021-04-09 09:02

Dags att presentera ännu ett nyförvärv.  Denna lirare är verkligen en "lirare" som bjuder på sig själv och är en stor tillgång i gruppen både utanför och på planen. Under försäsongen har dock tidigare skador åter trasslat lite, men vi håller tummarna för att han med bra rehab får ordning på skadeproblem så att han får lira boll igen! En spelare som då kommer bidra stort med spelglädje, en funktionell teknik, bra spelförståelse och ett uppoffrande spel när det behövs!

 

Välkommen tillbaka till fotbollen, Idrottsgården och Gimo Fotboll... 

 
Våra sponsorer