SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimo IF FK
Fotboll
Herrlag
Återkomst till fotbollen för liraren som gillar att "hålla låda"!
2021-04-09 09:02

Dags att presentera ännu ett nyförvärv.  Denna lirare är verkligen en "lirare" som bjuder på sig själv och är en stor tillgång i gruppen både utanför och på planen. Under försäsongen har dock tidigare skador åter trasslat lite, men vi håller tummarna för att han med bra rehab får ordning på skadeproblem så att han får lira boll igen! En spelare som då kommer bidra stort med spelglädje, en funktionell teknik, bra spelförståelse och ett uppoffrande spel när det behövs!

 

Välkommen tillbaka till fotbollen, Idrottsgården och Gimo Fotboll... 

... säger vi då till Martin Breidenskog!

Tack så mycket!

 

Hur kom det sig att beslutet föll på comeback och att den sker i Gimo 2021? Vad ser du fram emot mest kommande säsong?

Comeback till fotbollen är något jag längtat mycket till efter min korsbandsskada, att den just blev i Gimo var bland annat den väldigt intressanta truppen och den satsningen som vill göras. Det jag ser fram emot mest denna säsong är nog just nu att den bara ska få komma igång.  

 

Comeback var det ja, hur långt har uppehållet varit? När och var spelade du senast?

Uppehållet har varit på 3 år, jag spelade senast i Almo BK 2018.

 

Almo hela karriären med en avstickare till Gimo? Eller varit andra klubbar inblandade?

Precis, jag har spelat i Almo hela mitt liv, hade ett litet uppehåll när jag gick till Gimo, året är fan oklart, gjorde en match i Div 4 och torskade med 2-7 hemma på konstgräset.

 

Vi får hoppas och tro på en bättre första match i år och på att det blir fler matcher! Vi har ju försökt höja medelåldern lite i år och blandar upp den ungdomliga talangen och entusiasmen med lite mer rutin för att få en bra mix. Vad hoppas du kunna tillföra truppen? Dina bästa egenskaper på och utanför planen?

Mina bästa egenskaper på planen är nog lugnet med bollen men även att sätta fart på den och lagkamraterna. Utanför planen försöker jag hålla en bra låda med mycket skratt och trams.

 

Gött! Nog så viktigt med någon som håller låda! Någon svaghet att jobba med/som vi får stå ut med under säsongen? Någon personlig målsättning med säsongen? 

En liten svaghet har väl varit att jag haft svårt att hålla käften på planen, blivit bättre på åren iaf;)
Personliga målsättningen har ändrats lite pga skada, så just nu är fokus på att hålla mig hel.


Du har ju nu kastats in i ett till stora delar nytt lagbygge, med nytt i tränarstaben och med många nya spelare. Hur är känslan gällande laget såhär långt? Hinner vi få bitarna på plats till seriestart?
Känslan såhär långt är bra, det är ett ungt lag med väldigt mycket talang och vinnarskallar vilket är ganska svåra pusselbitar att få ihop men so far so good. Kommer vara så jävla startklara när den här säsongen drar igång.

 

Din egen status efter uppehållet?

Min egna status jobbar jag på dagligen, har ett knä som måste stärkas upp, så otroligt sugen på att springa på gräs och sparka boll med det här spännande laget!

 

Utöver fotbollen då, vem är du? Vad gör du?

Martin Carl Breidenskog född 1995-10-08-****, det får ju gärna alla uppmärksamma;) Jag jobbar på Bauhaus Uppsala (Varmt Välkomna) Familjen består av en Mamma, Pappa, storebror och lillasyster!

 

Vem har du ärvt dina fotbollsskills ifrån? Mamma ;)

 

Bästa fotbollsspelaren i familjen? Någon motivering?

Jag själv. Behövs inte så mycket motivering. De som vet de vet.


Haha! Check på familjefrågorna! Annars då? Några fritidsintressen utöver fotbollslir? 
Fritidsintressen är att umgås med flickvän, kära vänner blir en del padel när kroppen mår bra också!

 

Bra där! Då du ju mer eller mindre är uppfödd på Lundaplan så avslutar vi med ett koppel av snabba korta fotbollsfrågor där några har en liten Almovinkling:

Bästa medspelare i karriären?  Micke Davidsson

Bästa motståndaren? David Wallin

Det bästa med Lundaplan och Almo BK? Höra Farfar gapa och skrika på sidlinjen. Föreningen som gjort mig till den fotbollsspelaren jag är idag, finns mycket bra att säga

Bästa tränaren i karriären? Niklas Åsbrink

Bästa gräsmattan du lirat på? Edsbro IP?

Konstgräs eller gräs? Gräs alla dagar

 

Näst bästa fotbollslaget i världen efter QPR?  Real Madrid
Om du bara fick lira en match till i livet - vilket lag skulle du vilja spela MED då? Real Madrid säsongen 02/03

Om du bara fick lira en match till i livet - vilket lag skulle du vilja spela MOT då? Real Madrid 13/14

 

Tack för rappa svar! Utifrån din uppväxt hos de grönsvarta och med många nära och kära som varit aktiva inom fotbollen i olika roller kan du se dig själv i någon framtida roll i fotbollen? Kanske vaktmästare, domare, tränare, föreningsordförande, korvförsäljare eller varför inte ett nättroll?

Korvförsäljare/provsmakare!

 

Go syssla ju! Tror ju dock att dina gener från farfar kommer lysa igenom och att du under halvlekarna kommer lämna korven för att med engagemang glappa käft längs linjen du också! ;)

 

Vi tackar för svaren och än en gång - välkommen tillbaka till fotbollen! Ska bli spännande att läsa framöver när det är dags för storebror Mackan att kontra gällande "bäst i familjen"...  


Nyhetsarkiv
Tennissiffror på Gårn!2021-09-09 19:00
Storseger i derbyt2021-08-28 20:50
2021-07-04 09:21
Seger i genrepet2021-06-20 21:37
Verksamheten pausas! 2021-04-14 12:52
Domarkurs2019-03-01 05:37
Biltvätt lördag 2 mars2019-02-18 08:21
Anmälda lag junior-DM2018-12-04 14:44
 
Våra sponsorer