SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimo IF FK
Fotboll
Herrlag
"Mördarn" tillbaka på Gårn!
2021-01-28 10:00
Vi får se om skogsmunderingen blir kvar på eller om det blir kavaj och slips till match. Med det smeknamnet kan man gå båda vägarna. Eller välja träningsoverallen som vägen mitt i. Skogskillen. Inges grabb. En headhuntad "nästa generations lagledare" som utifrån fotbollsintresse och god föreningskännedom blir en ännu en viktig pusselbit i vårt gäng!

Välkommen in i staben säger vi till Jakob Gustafsson! 

”Faktarutan” 

Namn: Jakob Gustafsson 

Ålder: 34 

Roll i organisationen 2021: Lagledare A 

Yrke civilt: Virkesinköpare 

Civilstånd: Gift med 2 barn och hund

 

 

Gött! Kul att du hakar på vårt gäng 2021! Vad har du för förväntningar/förhoppningar på ditt uppdrag?  

Kunna bidra till att Gimo blir ett bättre lag och utvecklas under hela säsongen.  

 

För de gamla spelare som ej orkar träna men gärna spelar match (så kallade "matchisar") så får du ju en liten drömroll då din huvuduppgift är att stötta upp i A-laget kring i första hand runt matcherna, både med sedvanliga lagledaruppgifter men också lite kring statistik etc. - men du var väl jäkligt träningsflitig som spelare va? Så någon träning kanske du kikar upp? 🙂 Haha. Ja det gör jag absolut!

Nice! För de som inte har koll på dig, såväl externt som internt, vad har du för fotbollsbakgrund? 

Jag har tidigare spelat i Gimo IF och Almo BK 

 

Det bästa med respektive klubb/förening?  

Gimo IF - lagandan, Almo BK – ordning och reda 

 

Bästa arenan du spelat eller tränat på? (i hela världen)  

Tallarna - gudomlig gräsmatta  (vi får hoppas att HÖFF-derbyt hamnar där!)

Bästa tränaren du haft och vad utmärkte hen?

Roland Nyström – han var både kunnig och ärlig!

Bästa LAGLEDAREN du har haft? Vad utmärkte denna?  

Bengt Lövström- han tog hand om alla! 

 

Grymt! Där var du snabb och hade stenkoll! Snyggt!

Så till rubriken... Vi är ju ett antal som tillhört samma lag som dig under en period där du då haft smeknamnet/öknamnet "Mördarn" (!!). Var kom det ifrån? Långt tillbaka? Var det berättigat? Är det något som tillhörde den svunna tiden som spelare eller behöver vi knyta fast både dig och Urri på bänken framöver? 
🙂 

Det har hängt med sen jag spelade 7-manna. Då jag hade en ganska hårdförd spelstil. Vilket hängde med länge under karriären. Har aldrig varit en teknisk spelare direkt. Så då får man bidra med annat. Men sista åren var jag betydligt lugnare. Så där och då kunde det vara kanske oberättigat, men inget jag låg sömlös över direkt.

 

Det låter bra. Då kan vi vara relativt lugna alltså. En lagledare förutsätts ju ofta vara en "man/kvinna av ordning" - har du koll på grejerna? Känner du någon oro för din tränarstab? Någon i ledarstaben du spontant tror är slarvigare än de andra?  

Har bra ordning på allt, tycker jag själv. Men är väl egentligen andra som skall svara på det. Hmmm… Om måste välja någon……spontant säger jag Urri.

Haha ja är väl lite upp till bevis för oss övriga. Och gällande din egen ordning kanske vi gör bäst i att fråga frun i huset? J Vad gör du annars i livet? Jobb? Fritid? Några oanade skills som du vill avslöja för läsarna?  

Jobbar som virkesinköpare, så rör mig mycket i skogarna i kommunen. På fritiden är det familjen, jakt och träning som gäller. Oanade skills är väl att jag kan morsealfabetet.  

 

Där ser man! Nytt hemligt språk mellan ledarna att vänta om du hinner lära oss övriga innan seriestart! (icke troligt dock…).

 

Några något Lagledaranpassade "snabba korta" som avslutning!  

 

Sista spelare UR duschen, sista spelaren IN i duschen eller yngsta ledaren sopar golvet efter match? Den Yngsta ledaren sopar golvet efter match

Sitta längst bak, i mitten eller längst fram i bussen vid bortamatch? Längst fram

Premier League, La Liga eller Serie A? PL!

Kaffe, sportdryck eller vatten under matchuppladdningen?  Kaffe

Vilket lag vinner EM i sommar?  

Spanien 

 

Tack för alla rappa svar och vi ser fram emot att ta del av ditt engagemang i staben!

Han tar sig an sopningen av omklädningsrummet, han föredrar platserna längst fram i bussen och kaffet är givet i pappmuggen före match – ”Mördarn” är absolut redo att ta steget till att bli ledare i Gimo Herr 2021! 


Nyhetsarkiv
Tennissiffror på Gårn!2021-09-09 19:00
Storseger i derbyt2021-08-28 20:50
2021-07-04 09:21
Seger i genrepet2021-06-20 21:37
Verksamheten pausas! 2021-04-14 12:52
Domarkurs2019-03-01 05:37
Biltvätt lördag 2 mars2019-02-18 08:21
Anmälda lag junior-DM2018-12-04 14:44
 
Våra sponsorer