SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimo IF FK
Fotboll
Herrlag
Ett välskolat nyförvärv till de bakre leden!
2021-02-15 13:00
Nästa spelare att presentera gör comeback i fotbollen efter några års uppehåll. Han är en 23-årig välskolad försvarsspelare som vi, efter en bra försäsong, hoppas ska bidra med stabilitet och trygghet i backlinjen 2021...

Sedärja, spel i Gimo 2021 för Fredrik Sellén var det ja! Välkommen till Idrottsgården!
Ja se där! Stort tack.

 

Klassiska följdfrågan… Hur känns det?
Det känns riktigt kul att börja lira fotboll igen efter många års frånvaro!

Härligt! Hur kom det sig att det blev ett såhär bra klubbval? 

Den enskilt största anledningen till att jag hamnat hos er är PJ som berättade för mig om vilket projekt som är på gång i Gimo och det kändes väldigt spännande att få ta tillbaka klubben till högre nivåer. Min förhoppning är att jag, precis som klubben, ska kunna växla upp några nivåer.

 

Vi får jobba hårt tillsammans för det! Vilka klubbar spelade du för innan ditt uppehåll?
Jag har förflutet från Sunnersta AIF och IK Sirius. Jag tillhörde SAIF tills tonåren då jag klev över till akademin. Där spelade jag tills motivationen tröt och då klev jag tillbaka till SAIF 2015 och spelade två säsonger. Sedan dess har jag haft ett litet uppehåll, haha!


Hur känns läget i den trupp du anslutit till? Ny huvudtränare och många nya spelare - får vi bitarna på plats tills seriestart? Hunnit känna av några styrkor eller svagheter att jobba extra med? 

Det verkar vara ett skönt gäng, det märks att det finns kvalitet som hör hemma högre upp än div 6! Jag tror att Wahla kommer kunna styra upp ett konsekvent vinnande fotbollslag i sexan av dom individer jag tränat med hittills. Sen har jag förstått att vissa duktiga spelare inte visat upp sig än, som grädde på moset. Jag själv behöver jobba med min grundfysik i första hand. Sen faller dom andra bitarna på plats!

 

Vad hoppas du själv kunna bidra med i laget? Vilka är dina styrkor som fotbollsspelare? Favoritposition på planen? 

Jag hoppas kunna bidra med trygghet i backlinjen, både offensivt och defensivt. Mina styrkor ligger i min grundteknik och positionsspel. Jag styr gärna min backlinje. En gång i tiden var jag vindsnabb och bra på huvudet, men dit är det många träningar kvar haha! Jag har spelat mest mittback men även under perioder spelat högerback. 

 

Bästa spelare du spelat med? Vilka spetsegenskaper hade denna som gjorde hen så bra? 
Det måste nog vara Ogge Kindlund! Killen hade allt! Hans främsta styrka var att han inte var svag på något. Förutom det var han en grym box till box spelare med funktionell teknik, bra passningsfötter och fruktansvärt duktig huvudspelare!

Normalt skulle vi fråga om vad ni tror om båda våra serier 2021, men nu har vi inte fått någon serieindelning i div 8 ännu så vi får rikta in oss på den serie vi vet något om, dvs div 6-Östra. Har du hunnit kika på div 6-serien 2021? Vad tror du/vet du om motståndet?
Har tyvärr riktigt dålig koll på lagen i den serien vi ska spela i, då dom flesta upplandslag jag spelat mot tidigare är från Uppsala.

Ja då kan vi glädja dig med att Upsala IF, Trikadien och Uppsala Inter är tre Uppsalalag i serien, sen har vi Funbo, Vattholma 2 och Storvreta 2 som väl räknas som Uppsalalag trots att de har nån mil in till stan.

 

Men efter ditt uppehåll ska vi inte tvinga fram någon analys av motståndet… än. :)

Istället avslutar vi med några snabba korta; 

 

Göra ett snyggt mål eller lira fram till två enkla? Spela fram till två!
Gräs eller konstgräs?
Konstgräs!

 

Vänster-, höger- eller tvåfotad? Högerfotad!

Lyckad dribbling eller lyckad glidtackling? Måste nog säga lyckad dribbling på denna, trots att mina egenskaper säger annat haha...

Super-Mac, Bullen, Arvtagaren eller Benny Guldfot? Pass!

Roll i fotbollen efter karriären - tränare, materialare, hejaklacksledare, vaktmästare eller nättroll? Hejaklacksledare!

Favoritlag förutom Gimo IF FK? Gnaget!

Vilket lag/land vinner EM i sommar? (om det blir något) Sverige!

 

Stort tack för din tid! Vi konstaterar efter ditt ”pass” på Buster-frågan att du ännu får betraktas som ”ung och oförstörd” (och då fortsatt utvecklingsbar!) och vi ser fram emot att få ta del av ditt positionsspel och ditt ledarskap i våra bakre led under säsongen!

Än en gång varmt välkommen till gänget!


Nyhetsarkiv
Tennissiffror på Gårn!2021-09-09 19:00
Storseger i derbyt2021-08-28 20:50
2021-07-04 09:21
Seger i genrepet2021-06-20 21:37
Verksamheten pausas! 2021-04-14 12:52
Domarkurs2019-03-01 05:37
Biltvätt lördag 2 mars2019-02-18 08:21
Anmälda lag junior-DM2018-12-04 14:44
 
Våra sponsorer