Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gimo IF FK
Fotboll
Herrlag
Truppförändringar Säsongen 2021
2020-12-17 13:39
Efter degraderingen har ledningen jobbat på med att behålla, bredda och spetsa till spelartruppen.

Det absolut mest positiva är att de flesta spelarna från truppen 2020 väljer att stanna kvar för att knyta näven och göra en omstart i div 6 vilket är riktigt roligt och visar på bra karaktär och inställning i gänget! Vi har hittills kompletterat den befintliga truppen med en kombination av spets, bredd och rutin och när vi kör igång i januari hoppas vi att pusselbitarna ska vara på plats. 
På minuskontot har vi dock någon spelare som siktar uppåt i seriesystemet (där klubb ej är klar) och en handfull unga spelare som till 2021 väljer att antingen byta miljö för att spela med sina polare eller med jämnåriga - vi önskar givetvis hela trojkan lycka till i sina nya miljöer och de är alla varmt välkomna tillbaka när de så önskar!

Vi har alla möjligheter att göra något riktigt bra av detta, och med nya ledningen och alla spelare på plats tillsammans så ser vi fram emot att köra på med träningen fullt ut från januari! 

Nedan kommer vi allt eftersom att uppdatera förändringarna i truppen - allt eftersom spelarna antingen presenterats på hemsidan - eller helt enkelt bara blivit klara på pappret. Några av nyförvärven nedan kommer ni att få veta mer om efter nyår då de får en djupare presentation när de kommer igång och tränar! Den som väntar... 

Klara Spelare In:
Pontus Johansson, Olands FF
Fredrik Sellén, Sunnersta AIF
Senay Okubit Gebrecrcstos, GNIF
Albin Isensköld, Tobo/Örbyhus FF
Viktor "Fluff" Johansson, comeback efter längre uppehåll (senaste klubb Dalen/Krokslätts FF)
Martin Breidenskog, Almo BK
Marcus Breidenskog, Almo BK
Jesper Redwing, Almo BK
Martin Storäng, Almo BK
Joakim Karlsson, Almo BK
Omar Abu Jeda, Almo BK
Mohammed Nour Al Ahmad, Almo BK
Viktor Andersson, Almo BK


Angiven klubb är senaste klubbtillhörighet, flera av ovan spelare spelade ej fotboll föregående spelår utan gör 2021 comeback efter ett kortare uppehåll. Utöver detta gäng så lyfter vi upp våra duktiga spelare från P16/17-laget till seniorverksamheten på heltid och får då en bra mix i vår seniorverksamhet kommande säsong!


Klara Spelare Ut:
Joel Werme, Almo BK
Sammy Andersson, Almo BK
Jack Vähäkuopus, Almo BK
Destin Manyanga, Dalkurd FF
Fabian Negga, Upsala IF
Ainanshe Said, Gräsö/Norrskedika IF


Nyhetsarkiv
Domarkurs2019-03-01 05:37
Biltvätt lördag 2 mars2019-02-18 08:21
Anmälda lag junior-DM2018-12-04 14:44
 
Våra sponsorer