SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimo IF FK
Fotboll
Herrlag
Upsala IF Fotboll
1 - 0
Gimo IF FK
Upsala IF Fotboll1 - 0Gimo IF FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 september, 13:00
Plats:Ekebyvallen IP 1
Tävling:
Matchnummer: 170129110
Samling:12:00
Förlust 1-0 i tidiga seriefinalen
2021-09-11 17:36

Tyvärr gjorde vi en "Sverige" och föll tillbaka något jämfört med senaste matchen - även om vi också ska ha med oss att vi mötte ett bättre lag i det UIF som nu har seriesegern i egna händer. Förlust med 1-0 och vi får nu ladda om för de tre avslutande matcherna för att hålla undan för lagen som närmar sig bakifrån, jaga andraplatsen och för att bli bästa kommunlag i serien. 

Vi inleder otroligt svajigt, spelar för svårt i offensiven (hela vägen nerifrån) och vinner få dueller defensivt. När UIF tar ledningen efter 8 minuter är känslan nästan att det skulle kunna rinna iväg. Vi var inte där. 

Vi släpper till ytterligare ett friläge innan vi efter 20-25 minuter ändå visar lite styrka och börjar ta tag i händelserna. De gånger vi lyckas gör vi det ofta genom att snabbt slå ut UIF på bollsida och ofta genom Halvor på högerkanten. Tyvärr resulterar det mest i några frisparkar och hörnor - situationer vi dock inte har några större framgångar med denna match. Dock positivt att vi kan vända både mentalt och spelmässigt! 

Med underläge i paus gick vi ut i andra för att växla upp, men det kantspel vi avslutade framgångsrikt i första får vi inte till på samma sätt i andra. Vi har ett antal fina anfall och aktioner men saknar idag spetsen för att räcka till mot ett starkt UIF-försvar. Vi har en del frisparkar och hörnor och framförallt Hampus läge i boxen. Men det som studsade rätt mot Funbo och Enköping studsade inte samma väg idag. Vi tvingas till lite byten på grund av skador, men gör också byten för att förändra - idag får vi dock inte till det helt enkelt. UIF gjorde det bra och visade varför de är obesegrade och med största sannolikhet nu vinner serien - men vi kom heller inte med dagens elva upp i nivå när det gäller det offensiva spelet även om det som helhet var en jämn match där många gör klart godkända prestationer. 


Nu väntar två tuffa kommunderbyn där vi måste höja aggressivitet i försvarsspelet och effektiviteten i vårt djupledsspel för att åter hota mer offensivt och ge oss chansen till nya trepoängare. Springa mer, kladda mindre och bara köööra! 

Nya tag o tillsammans mot nya mål!! 


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 16/10 15:00
Lör 2/10 12:00
2 - 0  
Sön 26/9 11:00
0 - 1  
Lör 25/9 11:30
1 - 0  
Lör 18/9 14:30
11 - 0  
Lör 18/9 12:00
1 - 0  
 
 
Våra sponsorer